06 26 Aula AqüàticawEl proper mes de juliol, la Regidoria de Turisme del Vendrell torna a reprendre, després de dos anys d’aturada, l’activitat a l’Aula Aquàtica de la Masia Blanca, que té l’objectiu d’obrir la Reserva marina de la Masia Blanca al turisme sostenible, cultural i de natura. L’any 1999 la Masia Blanca es va declarar Reserva marina per la seva singularitat, pel seu valor ecològic i per la seva fragilitat.

A l’Aula Aquàtica s’hi pot trobar una exposició divulgativa sobre la Reserva marina i un documental en completa els coneixements. Després, es pot practicar snorkeling a la superfície de la Reserva marina de la Masia Blanca i gaudir d’un ampli cal·lidoscopi de flora i fauna. Com a novetat d’aquesta nova temporada, l’Aula Aquàtica amplia els dies d’obertura al mes de juliol (http://www.elvendrellturistic.com/aula_aquatica.php) i ofereix també preus especials per a grups (15 € per grup de màxim 10 persones) i també un pack familiar, de 60 €, que inclou l’entrada per a dos adults i 2 nens.

D’altra banda, un any més, la Regidoria de Turisme ha programat l’activitat de Gimnàstica a la platja durant els mesos de juliol i agost. Unes sessions que es duen a terme tant a Sant Salvador com a Coma-ruga i el Francàs. La sessió de gimnàstica té un preu d’1 euro i per participar-hi només cal portar tovallola i aigua.

Una altra de les propostes lúdico-esportives que repeteixen aquest estiu són les sortides de Marxa nòrdica, que s’han iniciat ja aquest mes de juny i s’allargaran durant el juliol i l’agost. Les inscripcions es poden fer a l’Oficina de Turisme, al telèfon 977 68 00 10 o al c/e informacio@elvendrellturistic.com.

Horaris i calendaris: http://www.elvendrellturistic.com/

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell