Imatge Biennal itineranciawL’hotel Le Méridien Ra acollirà a partir del proper dijous 28 de juny una exposició dels guanyadors de la Biennal Internacional de Ceràmica del Vendrell. En concret, a la mostra es podran veure les 27 obres guanyadores (1r, 2n i 3r premi) des del 2001 al 2017, que pertanyen al Fons d'Art de l'Ajuntament del Vendrell.

Amb aquesta acció, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell té l’objectiu de fer més difusió d’aquest important concurs, més enllà de les dates i l’espai on es desenvolupa habitualment, a la Sala del Portal del Pardo. En aquesta mateixa línia, fa dos anys, l’exposició d’obres guanyadores de la Biennal de Ceràmica també es va presentar al Centre Cultural La Farinera de Barcelona, amb motiu del 47è Congrés de l'Acadèmia Internacional de la Ceràmica (AIC).

Aquest estiu, des del proper 28 de juny a les 19.30h -quan se’n farà la inauguració- i fins al 8 d’octubre, el vestíbul de l’Hotel Ra serà un aparador privilegiat per aquestes obres de ceràmica de primer nivell, aprofitant la presència dels clients d’aquest hotel, molts d’ells de procedència internacional.

Els ceramistes guanyadors de la Biennal 2001-2017 són: Rosa Cortiella, Alison Tinker, Montserrat Altès, Maria Pallejà, Mónica Fernández, Judith Fernández, François Ruegg, Heitor Figueiredo, Concha Rengé, Rebecca Maeder, Rachèle Rivière, Petra Benndorf, Rafael Pérez, Eulàlia Oliver, Orly Nezer, Monique Warin, Simcha Even-Chen, Tood Shanafelt, Pálma Babos, Andrew Casto, Miguel Molet, Xi Liu, Thèrese Lebrun, Juan Ortí, Isabel Alfaro, Roser Oter i Silvia Granata.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell