06 20 COR JOVES VEUS 4wAquest proper divendres 22 de juny, a les 20h, tindrà lloc a la Sala de les Catifes del Museu Deu un concert a càrrec del Cor Joves Veus.

Aquesta formació va néixer al Vendrell l’any 1989 i està formada per 18 noies d’entre 15 i 26 anys. La seva trajectòria musical és ben coneguda, sobretot per espectacles musicals com Espai Buit (2004) o La Resposta (2010), així com per la seva participació al Certamen Coral de Cocentaina i concerts a l’Alguer i a Roma.

La coral també participa en els ja tradicionals concerts de Santa Cecília i de Nadal de la vila juntament amb la Coral Infantil El Petit Estel i el Cor Orfeó Parroquial del Vendrell.

 

En el concert a la Sala de les Catifes del Museu Deu d’aquest divendres es podrà gaudir del repertori que la coral ha treballat durant aquest curs 2017 – 2018, el qual consta de peces de diferents estils musicals. En primer lloc, es podrà escoltar un bloc de música a cappella amb obres des del Renaixement fins a l’actualitat. En segon lloc, una petita mostra de peces de compositors catalans. I, per últim, i potser el més extens, un seguit de cançons i danses d’arreu del món.
Tot el concert comptarà amb l’acompanyament d’Albert Recasens al piano i la direcció de Xavier Solé. L’entrada és gratuïta.

 

Per a més informació:
977666308. www.museudeu.com / museudeu@elvendrell.net

 



©2019 Ajuntament del Vendrell