06 19 cursa trail webEl passat diumenge 17 de juny es va celebrar la primera Cursa Trail El Vendrell organitzada pel CA Runners El Vendrell i la Regidoria d’Esports de l'Ajuntament del Vendrell.

 

Les modalitats de Cursa i Caminada van aplegar al voltant d’uns 400 inscrits, tot un èxit pels organitzadors per ser la primera edició.

Es va disputar en un dia esplèndid de sol i molta calor des de l’hora de la sortida, des del Camp d’Esports del Vendrell. Els participants van recórrer molts camins històrics de la vila com l’antic camí del Vendrell al Mas d’en Francàs, per exemple, on, malgrat la calor, hi havien molts llocs d’ombra. A l’arribada, es va poder gaudir d'una botifarrada popular.


Els guanyadors absoluts han estat el vendrellenc Salomó Guinovart del Club Matxacuca, amb un temps de 59’32”, i la Fermina Garrido del Club Athletic Track Tarragona, amb un temps d'1 hora 17’.


Des de l’organització de la cursa ja s'està treballant per millorar, analitzar i començar a preparar la segona edició per l’any vinent. Es fa un agraïment especial a la feina dels voluntaris, ja que sense ells no seria possible.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell