06 15 concurs dibuix aigues tomovi webUn any més, els nens i nenes de 3r i 4t de primària de les escoles del Vendrell han participat en l’edició del Concurs Digital Infantil a través del microsite www.aiguaperagrifusaiguesdetomovi.cat amb l'objectiu de posar en valor el treball diari que representa portar l'aigua des de la naturalesa fins a l'aixeta.

 

Aquest any es proposava als més petits que dibuixessin, sota la seva pròpia perspectiva, com és el seu entorn, ple de color i de vida, gràcies a l'aigua potable que arriba a les seves cases, parcs, ciutats,… D’aquesta manera, es pretén cridar l'atenció sobre la importància de disposar d'aigua en qualitat i quantitat i sobre el treball que suposa agafar l'aigua de la naturalesa i portar-la fins a les seves llars.

 

El gerent del Servei, Sergi Martí, apunta que “l'objectiu és que els més petits valorin que tenir aigua a casa no és senzill. Darrere del gest d'obrir l'aixeta, hi ha una important tasca perquè arribi a les nostres cases en òptimes condicions per al seu consum. Volem que coneguin totes les fases que componen el cicle integral de l'aigua”.

Els premis han estat 1 Tablet Samsung 7” per al guanyador i 7 càmeres de fotos aquàtiques per als finalistes. El guanyador i finalistes són els següents:


Guanyador:  

Guillem Esteve Carrilero (Escola Àngels Garriga)


Finalistes:      

Aylin Margiotta Rodríguez (Escola Àngels Garriga)

Pablo Mora Prieto (Escola Àngels Garriga)

Africa Luján Martínez (Escola Marta Mata)

Igor Bonillas Dias (Escola Àngel Guimerà)

Valeria Ruiz Camas (Col·legi Sagrat Cor)

Anna Casellas Moreno (Col·legi Sagrat Cor)

Mariona Vidal Piquer (Escola Pau Casals)


Tal i com comenta la regidora d’Aigua, Camil·la Barnadas, “el concurs infantil s'emmarca en el conjunt iniciatives que regularment desenvolupen l’Ajuntament del Vendrell i Aigües de Tomoví amb les escoles de la vila per donar-los a conèixer les fases del cicle de l'aigua i educar-los en un ús i consum més responsable d'aquest recurs”.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell