06 14 bandera blava recollida webAhir, el regidor de Platges, Josep Marrasé, es va desplaçar al Club Nàutic Garraf a l’acte de lliurament de les banderes blaves del 2018 a càrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

 

El passat mes de maig, l’ADEAC-FEE (Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor) va atorgar, un any més, la bandera blava a les tres platges del Vendrell: Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs.

 

Aquest guardó, reconegut a nivell internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat,  les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental, així mateix exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent.

Per a l’obtenció de les banderes blaves, són claus les tasques de manteniment de les platges que es fan durant tot l’any per mantenir-les, ja que són senyal de la qualitat de les platges i del respecte al medi ambient, factors determinants per a la seva obtenció que queden reforçats amb les ISO 9001:2008 i 14001.2004”.

 ©2019 Ajuntament del Vendrell