06 06 TESSELLA A TESSELLAwAquest proper divendres 8 de juny, a les 17.30h, el Museu Deu del Vendrell organitza un taller infantil, la finalitat del qual és introduir als més petits en l’art del mosaic, un llenguatge artístic força desconegut i que decora part del mobiliari urbà vendrellenc. Portarà per títol “Tessel·la a tessel·la. Mites i llegendes als mosaics de Coma-ruga”.

El Museu Deu, conjuntament amb la Regidoria de Turisme del Vendrell, a través de visites comentades per a públics diversos -entre ells el familiar- difon habitualment la història del barri marítim de Coma-ruga. Aquestes visites mostren especial interès en l’obra musivària que allí s’hi troba. Un any més, aquest estiu es duran a terme aquestes rutes patrimonials: en concret, es duran a terme tots els dijous a partir de les set del vespre.

Es tracta de les obres de l’artista egarenc Santiago Padrós, que es poden veure a la façana del Cinema Teatre Brisamar, a l’església de Sant Ramon o el vestíbul de l’hotel Brisamar. Padrós també va decorar l’interior de l’antiga piscina del Club Tabaris o la façana de l’últim balneari històric. Aquestes obres relaten mites que el Museu Deu vol explicar per tal d’aprofundir en la tècnica que utilitzava l’artista català.

El taller “Tessel·la a tessel·la. Mites i llegendes als mosaics de Coma-ruga” està adreçat a nens i nenes d’entre 3 a 11 anys, i les reserves s’han de fer a través del correu museudeu@elvendrell.net o bé trucant al telèfon 977666308. El preu per participar-hi és d’1€.

Per a més informació:
Museu Deu. Plaça Nova, 6.
977666308. www.museudeu.com / museudeu@elvendrell.net

 



©2019 Ajuntament del Vendrell