06 06 Ple extraordinariwEn un ple extraordinari, l’Ajuntament del Vendrell va aprovar ahir a la tarda, de forma inicial, la modificació i ampliació de l’Ordenança de terrasses, vigent dels del 2016, per tal d’ajustar la normativa als establiments de restauració ubicats en places i espais singulars com ara la Rambla. Uns canvis que, tal com va explicar el regidor de Promoció Econòmica i Activitats, Kenneth Martínez, responen a un informe dels tècnics de l’Àrea d’Activitats i que tenen el vistiplau del Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT) i del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès.


El punt es va aprovar amb 17 vots a favor (Govern+PxC+Cs+PP+ERC), 1 vot en contra (SP) i 1 abstenció (SSP). Ara s’obre un nou període d’exposició pública per poder presentar al·legacions.

El regidor d’Activitats, Kenneth Martínez, ha afegit que “l’Ordenança de terrasses vigent fa referència fonamentalment a l’ocupació en voreres i calçades i ara s’amplia per ajustar-la a les sol·licituds d’establiments ubicats en les places més cèntriques de la vila. Es tracta d’adaptar la normativa a les característiques físiques i de mobilitat de cada plaça, sempre amb la voluntat de fer espais urbans agradables”. Amb aquesta ampliació, també es vol donar una major seguretat jurídica als titulars de les autoritzacions i garantir els criteris d’igualtat d’accés, imparcialitat i proporcionalitat a tots els ciutadans.

El ple extraordinari va tenir les absències del regidor Rubén Suan (SP) i de la regidora Verónica Moreno (SSP).



©2019 Ajuntament del Vendrell