05 31 rp festival EVA webL’EVA, En Veu Alta, és un festival de narració i tradició oral que es va iniciar el 2005 i que aquest any s’hi suma el Vendrell juntament amb altres quatre municipis del Baix Penedès.

Bàsicament, la programació de l’EVA és per a adults amb algunes pinzellades que tiren cap als familiars. La singularitat és que les actuacions es fan en espais escènics no convencionals, on el mateix decorat natural fa d’escenografia.
Els actes programats al Vendrell, que tindran lloc el dissabte 9 de juny, són els següents.


Per a un públic familiar


D’11 a 14 h, a la plaça Vella, Carro de contes, a càrrec de Diana Kerbelis. Es tracta d’un carro carregat de contes que permet viure històries màgiques i sorprenents. És gratuït i té una aforament limitat a 15 persones. Les reserves es poden fer al mateix carro el dia de l’espectacle o, de forma prèvia, al correu electrònic carrodecontes@gmail.com i al telèfon 672 35 95 15.


A les 18 h, a la plaça de les Garrofes, La república dels contes, a càrrec de Jordi Font. Espectacle que et transporta a un lloc ple de màgia, ple de llibertat, on qualsevol història es pot fer realitat. Paral·lelament, es podrà veure com el Col·lectiu Gargot del Penedès fa il·lustracions de l’espectacle. És gratuït.


Per a un públic adult
A les 19 h, a la Biblioteca Pública Terra Baixa, Llibràlegs, a càrrec de Meritxell Yanes i Cristina Cervià. Els espectadors assisteixen a una conversa entre dos actors i els seus respectius personatges enmig d’una biblioteca en què els llibres i la paraula són protagonistes. El preu de l’entrada és de 3 euros i es pot comprar de forma anticipada a la Regidoria de Cultura (tel. 977 66 56 84).


A les 22:30 h, al Centre cívic L’Estació, Peccatum, a càrrec de Toni Gomila i Catalina Florit. Pornorondalles, retalls i bocins dels nostres contes més populars recollits per mossèn Alcover i servits en clau d’humor. El preu de l’entrada és de 3 euros i es pot comprar de forma anticipada a la Regidoria de Cultura (tel. 977 66 56 84).

La programació completa es pot consultar al web: www.enveualta.com 

Vídeo promocional del Festival EVA Penedès 2018: https://www.youtube.com/watch?v=9mA86QaG_HQ 



©2019 Ajuntament del Vendrell