05 31 rp dia emprenedor01 webL’EINA Espai Empresarial, gràcies a la col·laboració de CaixaBank i la Xarxa Emprenedora de l’Ajuntament del Vendrell, presenten la desena edició del Dia de l’Emprenedor amb l’eix vertebrador: “Històries i experiències”. La jornada -pensada per a emprenedors i per a empresaris- se celebrarà el dijous 7 de juny, a partir de les 16.30 h, a Vil·la Casals (Av. Palfuriana, 67, 43880 Platja de Sant Salvador –El Vendrell) fent coincidir el 20è aniversari de la creació de L’EINA.

 

El programa d’activitats té l’objectiu d’acostar coneixements, novetats i, sobretot, d’aportar un espai de comunicació entre les empreses participants.

 

En aquesta ocasió, la jornada donarà cabuda per primer cop a propostes emprenedores provinents del sector educatiu, concretament, els projectes guanyadors de l’XI Concurs de Joves amb Idees, celebrat el passat 11 de maig a l’Escola Municipal de Música Pau Casals, s’hi exposaran com a mostra de la iniciativa juvenil emprenedora.

La xerrada, que centrarà la temàtica de la jornada d’enguany, portarà per títol El poder de l’storytelling: històries que connecten, i anirà a càrrec de Daniel Resnich, creador d’estratègies innovadores en el món digital. Resnich és professor de postgrau, realitza tallers d’storytelling a escoles de màrqueting i tallers de creativitat i guió d’audiovisual a la UAB i ha participat en nombrosos esdeveniments, com el Branded Content, UNIR 2018, entre d’altres.

La jornada del Dia de l’Emprenedor inclourà també elements més lúdics –a la vegada que professionals- combinant una masterclass de gintònics i degustació a càrrec de Raúl Gallego Head Bartender de Mentor Bar School, que precedirà una activitat de networking basat en diferents sectors d’activitat, organitzada per L'EINA dins el marc de l'acceleradora "Camp TgnUp", amb el suport d'ACCIÓ.

La trobada, que acollirà punts d’informació durant tota la jornada per a entitats i empreses, acabarà amb un sopar d’empreses als jardins de Vil·la Casals.


Programa

16:30 h Acreditacions

17:00 h Benvinguda

17:30 h 20è aniversari de L’EINA

18:00 h Presentació de projectes de Joves amb Idees

18:30 h Conferència: EL PODER DEL STORYTELLING

19:30 h Masterclass de gintònics i degustació

20:15 h Networking. Dins el marc de l'acceleradora "Camp TgnUp", amb el suport d'ACCIÓ.

21:15 h Cloenda

21:30 h Sopar d’empreses al jardí de Vil·la Casals

 

Per inscriure’s cal: Omplir les dades del següent formulari

El preu del sopar és de 17€.

El pagament s’ha de realitzar mitjançant transferència bancària o ingrés al número de compte del restaurant Vil·la Casals: ES19 0081 1924 2000 0105 0710.

- En el concepte de la transferència cal fer constar: Nom de la persona + Sopar DIA DE L'EMPRENEDOR

- Cal enviar el comprovant de pagament del sopar a espaiempresarial@leina.org

Les inscripcions estaran obertes fins al 3 de juny a les 23:59h.

 

Per a més informació i inscripcions:

- Consulteu el web www.leina.org

- Consulteu la pàgina de Facebook https://www.facebook.com/xarxaemprenedora

- Envieu un correu electrònic a espaiempresarial@leina.org

- Truqueu al telèfon de L’EINA: 900 33 88 33

 ©2019 Ajuntament del Vendrell