06 12 rp musicavis acte2017wEl proper 6 de juny, a les 11h, al Centre cívic l’Estació, tindrà lloc el concert que serveix de cloenda del projecte intergeneracional Musicavis d’aquest curs. L’entrada és gratuïta.

El projecte Musicavis és una proposta educativa impulsada pel departament de Música de l’Institut Mediterrània del Vendrell, en el que participen els alumnes de 4t d’ESO. Aquest sorgeix d’una necessitat social centrada en el col·lectiu de la tercera edat, ja que es tracta de completar una activitat lúdica, concretament un acte de celebració de final de curs, que s’ofereix a la gent gran del municipi.

En el projecte hi participen els alumnes de l’Institut Mediterrània del Vendrell, els alumnes d’Imatge i So de la Casa d’Oficis i la gent gran que realitzen el Taller de Memòria a l’Esplai del Tívoli.

La idea és compartir un treball que s’ha dut a terme durant el curs escolar amb les persones de la tercera edat, amb la intenció de generar una comunicació enriquidora per amb dues generacions implicades.

El projecte intergeneracional Musicavis culminarà el dia 6 de juny amb una audició musical i una lectura de poemes a càrrec dels alumnes de 4t d’ESO de l’Institut, juntament amb les persones grans que participen en els tallers de memòria de l’Esplai del Tívoli.

Els alumnes d’Imatge i So de la Casa d’Oficis realitzaran una audiovisual que recollirà com els avis i els alumnes han preparat els poemes, els assajos i també l’actuació final.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell