05 30 foto orquestrawL'última cita amb el “Temporada” d'aquest semestre és aquest diumenge a l'Auditori Pau Casals, on els alumnes de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell presenten 'L'Arlesienne al Vendrell'. El concert anirà a càrrec de l'Orquestra de l'EMMPAC, amb les alumnes premiades a la Beca Agustí Cohí Grau 2017, Bruna Escolà i Gemma Vigo. Les dues joves interpretaran obres de Bizet, Bartók, Fukushima i Debussy, entre altres.

L’Orquestra de l’EMMPAC està formada per uns trenta instrumentistes de corda i vent que estan estudiant o han finalitzat els estudis de nivell mitjà.

El repertori de l’orquestra abasta tots els estils i èpoques, fent especial èmfasi en el període clàssic i en autors catalans.

El calendari de l’orquestra està organitzat per quadrimestres, al final dels quals es fa un concert obert al públic. A més, periòdicament, es fan concerts i intercanvis amb altres joves orquestres per tal d’enriquir l’experiència personal i musical dels components. L’orquestra va ser fundada i dirigida per Albert Solé Galí, que en va ser el director de l’any 1990 al 2007, any en què Xavier Pagès i Corella en va prendre el relleu. Des del 2016 l'orquestra està dirigida per Raúl Lacilla Crespo.

La Bruna Escolà va néixer el 1999 a Barcelona. Va començar els estudis musicals a l’Escola de Músics i JPC on va estudiar grau professional i actualment estudia fagot. Ha estat guardonada amb diversos premis, entre ells la Beca de la fundació Ferrer-Salat per realitzar els seus estudis superiors de guitarra. Actualment estudia 1r curs d’Interpretació de música clàssica al Conservatori Superior del Liceu amb el professor Guillem Pérez-Quer.

La Gemma Vigo Mitjans també va començar els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música Pau Casals, on s’especialitza en els instruments de flauta travessera i piano. Ha obtingut reconeixements en diferents edicions de la Mostra de Joves Intèrprets de l’EMMPAC a nivell individual i música de cambra; també ha obtingut el tercer premi del Concurs de Cambra amb Guitarra a Badalona. Actualment estudia a l’Institut Escola Artístic Oriol Martorell de Barcelona.

La venda d'entrades tindrà el format habitual: a través del web www.ticketea.com, a la Regidoria de Cultura (La Rambla, 24), i al mateix Auditori Pau Casals, una hora abans del concert.

 

CONCERT ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA PAU CASALS
Diumenge 3 de juny
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 12 h
Preu: 6 €
Preu amb descompte: 4 €



©2019 Ajuntament del Vendrell