05 29 BadmintonwAquest proper dissabte 2 de juny, al Pavelló Municipal del Vendrell, de les 9h a les 19h, tindrà lloc la 14a prova del Circuit Català de Bàdminton, organitzada pel Club Bàdminton El Vendrell i la Federació Catalana de Bàdminton (FECAB), amb la col·laboració del Consell Català i de l’Ajuntament del Vendrell.

 

En concret, en aquest esdeveniment esportiu hi participaran diferents clubs de Catalunya en diferents categories i modalitats, com ara individual masculí, individual femení, dobles masculí, dobles femení i dobles mixtes, en diversos nivells. Des del Club Bàdminton Vendrell es mostren satisfets de poder acollir aquesta prova al finalitzar el primer any de funcionament de l’entitat, des de la qual es treballa per potenciar i difondre aquest esport, encara molt desconegut pel gran públic. De fet, un dels reptes amb què treballa el Club de cara al curs vinent es apropar el bàdminton de competició a les escoles i instituts del municipi.


D’altra banda, i coincidint amb aquesta 14a prova del Circuit Català, aquest proper divendres 1 de juny i dissabte 2 de juny, el Vendrell acollirà també unes jornades de formació de tot l’equip de jutges de línia per a la competició de bàdminton dels Jocs Mediterranis 2018, que es jugarà al pavelló del Morell del 23 al 26 de juny. Es tracta d’una formació englobada dins del projecte Voluntaris Tarragona 2018, i per tant, és gratuïta. El curs tindrà una durada total de 4 hores de formació teòrica el divendres 1 de juny i una formació pràctica, el dissabte 2 de juny, durant la competició del Circuit català que es durà a terme al Pavelló del Camp d’Esports.

Les persones que el facin obtindran la titulació d’auxiliar de pista, i assistiran els àrbitres internacionals de les competicions dels Jocs. Aquells que vulguin inscriure’s en aquesta formació poden contactar amb dtalavera@tarragona2018.cat o al telèfon 977 19 41 56. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç:

https://badminton.deporteenlanube.es/course.php?id=125


El regidor d’Esports, Ferran Trillas, s’ha mostrat molt satisfet que el Vendrell aculli aquests propers dies dos importants esdeveniments relacionats amb el bàdminton i que serviran per ampliar l’oferta formativa en el món de l’esport.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell