04 23 escola angel guimera webL’equip masculí de l’escola Àngels Garriga va quedar subcampió.

 

La jornada va començar a les 9 del matí a Igualada amb un sol de justícia que no feia preveure l'aiguat que cauria sobre els/les esportistes i aficionats per la tarda.

 

L’equip masculí del Vendrell estava al grup B per a la classificació de quarts de final. Es van enfrontar amb el Vilanova, el Palencia i A Coruña. Als dos primers els van guanyar 3-0 i 2-0 respectivament, i van perdre l’últim partit contra A Coruña 0-1. Van passar a quarts com a primers de grup i es van enfrontar a quarts amb l’equip del Mollerussa. Van guanyar-los 3-0 i a semifinals es van trobar amb l’equip del Puerto de Sta. Maria. També els van guanyar 3-1 i van arribar a la final contra A Coruña. Va ser una final molt disputada. L’equip de A Coruña es va avançar en el marcador i els vendrellencs no van poder remuntar el partit (0-1). Van quedar subcampions d’Espanya.

Entre els diferents premis i reconeixements, la Fundació Cruyff va fer el seu equip ideal masculí i femení. El nen escollit del Vendrell va ser en Nico P.

L'equip femení de l'escola Àngel Guimerà estava al grup B a la fase de classificació de quarts. Es va enfrontar al Vilanova al que va guanyar per 4-1, va empatar contra el Palència 0-0 i va guanyar a l'equip de A Coruña per a 2-1, quedant primeres de grup.

A quarts, es van enfrontar a les jugadores del Mollerussa i les van guanyar 3-1. A semifinals es van enfrontar al Barcelona. Van empatar a 0 i a la tanda de penals van guanyar 2-0, classificant-se per a la final contra el Igualada. La final va ser molt disputada, però gràcies a un gol de porteria a porteria de la Maura (1-0), l'equip femení de l'escola Àngel Guimerà es va proclamar campiones nacionals del torneig.

L'Ariadna Nin va ser escollida a l'equip ideal femení del torneig.

Com cada any l’organització va donar un premi a la millor afició i no van dubtar en donar-li a l’afició del Vendrell que van estar animant tot el dia als seus equips.

Cal destacar que el Vendrell és el poble amb més finalistes i guanyadors d’aquest torneig Cruyff Court.

 ©2019 Ajuntament del Vendrell