Des de la passada nit i fins al 10 de juny, amb motiu d'obres d'implantació d'ample internacional, hi haurà les següents afectacions:
 
Els trens de la línia R4 registraran un increment del temps de viatge entre L’Arboç i Sant Vicenç de Calders de 5 minuts en sentit nord i uns 10 minuts en sentit sud. D’aquesta manera, es modificaran lleurgerament els horaris en aquest tram per així mantenir la programació actual al trajecte Vilafranca-Barcelona.

Amb objecte de minimitzar l’afectació al servei degut a la circulació per una sola via, els trens de la línia RT2 (L’Arboç – L’Hospitalet de l’infant) iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a l’estació de Sant Vicenç de Calders. Els clients que desitgin continuar el seu viatge a les estacions del Vendrell i l’Arboç disposaran dels serveis de la línia R4 de Rodalies de Catalunya.
 
Tota la informació a rodaliesdecatalunya.cat, renfe.com, aplicacions Renfe Cercanías i Rodalies, i telèfon 900 41 00 41.
 
A més durant l’execució dels treballs s’implementaran limitacions temporals de velocitat per a garantir la seguretat de l’explotació ferroviària que s’aniran establint i suprimint en funció de l’avanç de les operacions.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell