05 16 Cor OrfeówAquest proper diumenge 20 de maig, l'escenari del Teatre Àngel Guimerà (TÀG) permetrà endinsar-nos en una pel·lícula totalment musical, on la veu serà la conductora dels diferents temes que aniran sonant. El vendrellenc Cor Orfeó Parroquial estrenarà 'Un viatge de pel·lícula', amb temes tan clàssics com l''Al·leluia', tan cinematogràfics com 'El Rei Lleó', “Ballant sota la pluja”, 'West Side Story' o 'Mamma mia', entre d'altres.

 

El Cor Orfeó estarà acompanyat d'Albert Recasens al piano, Victor Verge al saxo i clarinet, Jordi Mestres al contrabaix, Sílvia Basseda com a actriu, i l'Escola de Ball Míriam Buitrago-La Lira serà l'encarregada de la coreografia. Jordi Solé és el director musical de tot l'espectacle.

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l'aforament ho permet.

COR ORFEÓ PARROQUIAL 'Un viatge de pel·lícula'
Diumenge, 20 de maig
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 18 h
Preu: 10 €
Preu amb descompte: 7 €

 



©2019 Ajuntament del Vendrell