cartell Hip festwEls jardins de la zona del Pèlag del Vendrell acolliran el proper dissabte dia 19 de maig el vol 1 del Vendrellcity Hip Fest, en el qual estils musicals com el hip hop i el rap, i també la solidaritat, es donaran la mà en un acte públic a l’aire lliure. La festa començarà a les 4 de la tarda i està previst que s’allargui fins a les 22 hores.

En aquesta nova trobada juvenil que ha sorgit de la iniciativa d’un col·lectiu de joves vendrellencs hi prendran part diversos grups musicals de hip hop i rap del Baix Penedès i comarques veïnes: Pitiyo y Petit (El Recorrido), Brian RPV, Dosmas, Vwarriors, Acr & Rome, Tintactiva, Drosong & Shiel i Hiphopotamos. Una nova resposta a la voluntat de molts intèrprets de casa nostra en aquests estils musicals que busquen noves oportunitats per donar a conèixer el seu art jove. Una manera d’entendre la música que en els darrers anys està tenint molta empenta i que massa cops no és prou coneguda per la resta de la societat.

Aquesta nova proposta vendrellenca ve marcada també per la solidaritat. I és que en aquesta jornada es recollirà material veterinari, de neteja i aliments per gossos. Tots els productes aportats aniran destinats a Arda ( Associació de Rescat i Defensa Animal del Vendrell) que s’encarregarà de gestionar el material recollit.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell