SQUARE AAFF CARTELL TOTS GRUPS EJC 8 5 18 01wUna vintena de bandes i orquestres per a tots els gustos ompliran de música, ball i festa les nits de Santa Anna, del 25 al 28 de juliol. Desvelat un dels grans misteris de la Festa Major del Vendrell: si fa uns dies en coneixíem la imatge gràfica, divendres els administradors donaven a conèixer les bandes que posaran música als 4 dies de festa en un acte a la plaça de les Garrofes el passat divendres.

Al cartell hi trobem bandes com els Sirex i els Mustang, la Sidral Brass Band, Xavi Sarrià, Tremenda Jauría, Boikot, Gertrudis i Joan Rovira; grups amb segell local com Six in Town, Sam Scares o La Desbandada, grups de versions com els Albercocks o els Versión Imposible, dues grans orquestres, La Chatta i l’orquestra Nueva Etapa, i Djs per tancar les nits: La Cara B DJ set, DJ Sendo i les Malandras Djs.


Estils molt diversos, amb propostes rockeres, de rumba, cançó d’autor, pop, rockabilly, metal, cúmbia i reggeton, mescles de reggae, ska, música tradicional i hardcore, i orquestres que oferiran un repertori divers, amb versions de tota mena per a un públic heterogeni.

 

Els concerts dia a dia
La Festa Major del Vendrell donarà el tret de sortida el dimecres 25 de juliol. Al vespre, proposta itinerant amb la penedesenca Sidral Brass Band. A la nit, i trencant esquemes, una única proposta amb la voluntat d’unir generacions en un espai emblemàtic com és la Rambla. Inauguraran la nit dos clàssics, Sirex i els Mustang, seguits dels rockers Versión Imposible i, qui tancarà la primera nit de Festa Major seran La Cara B DJ set.

La nit de Santa Anna, després de l'encesa del campanar, torna l’orquestra La Chatta, encarregada també del ball de tarda. I a la zona del Botafoc, concert amb el rockabilly dels Six in Town, la nova proposta de l’ex cantant d’Obrint Pas Xavi Sarrià i la seva banda, els ritmes tropicals i el reggeton feminista de les madrilenyes Tremenda Jauría i el DJ Sendo.

La nit del divendres 27 comptarà amb la gran Orquestra Nueva Etapa, de Pamplona, a la Rambla. I al Botafoc, nit amb doble proposta local: el grup de metal Sam Scares i el rock de la Desbandada acompanyats de la mítica banda Boikot amb un impressionant directe. El colofó festiu de divendres el posaran les Malandras DJs.

I el darrer dia de Festa Major clourà, com és habitual amb Havaneres a la Rambla, amb el grup Arjau. El concert deixa la plaça Nova dels darrers anys i ens convoca també al Botafoc amb la música de Joan Rovira i la seva banda, Gertrudis i el grup de versions Albercocks.

L'acte de presentació de les nits de Santa Annaa va comptar amb una cirereta final: els Sam Scares, la banda local de heavy metal, va oferir alguns temes en acústic per anar obrint boca cap a la Festa Major.

 

La Mulassa Feixuga, primer retallable d'enguany

A més de presentar les propostes musicals, els administradors van sorprendre divendres amb el primer retallable d'enguany, una figura que dona continuïtat a la col·lecció impulsada pels anteriors administradors. El primer retallable a sumar-s'hi enguany és el de la Mulassa Feixuga que va arribar acompanyada dels tabalers de la colla.
La Mulassa, disponible en color i en blanc i negre per pintar, ha estat dissenyada per l’il·lustrador local Jordi Beltran i es pot adquirir a la regidoria de cultura (a la Rambla del Vendrell), a l'oficina del Centre d'Iniciatives i Turisme i a l'oficina de Turisme de Coma-ruga.



©2019 Ajuntament del Vendrell