05 09 platges del vendrell webL’ADEAC-FEE (Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor) ha atorgat, un any més, la bandera blava a les tres platges del Vendrell: Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs.

 

Aquest guardó, reconegut a nivell internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat,  les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental, així mateix exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent.

 

Per a l’obtenció de les banderes blaves, són claus les tasques de manteniment de les platges que es fan durant tot l’any per mantenir-les, ja que són senyal de la qualitat de les platges i del respecte al medi ambient, factors determinants per a la seva obtenció que queden reforçats amb les ISO 9001:2008 i 14001.2004”.


Reposició de sorra a Masia Blanca i al Francàs

Ahir, la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i del Mar, del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, va iniciar les tasques de reparació dels trams de platges afectats pels temporals dels passats mesos de febrer i març.

En el cas del Vendrell, durant deus dies es farà una aportació de 6.000 m3 de sorra i una reparació de les esculleres al final del passeig de Masia Masia Blanca i al Francàs.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell