05 08 Pianistes CerverawLa programació del Temporada continua aquest cap de setmana amb un nou concert, en aquest cas, a l'Auditori Pau Casals, on el piano serà l'únic protagonista.
El Conservatori de Música de Cervera ofereix el proper dissabte 12 de maig (20.30h) un concert amb una selecció d’alumnes de piano de grau professional del centre. Laura Farré, Mihaela Floruc, Olga Floruc, Lautaro Montt, Sònia Piqué, Gal·la Sisquella i Lídia Soldevila oferiran obres de Beethoven, Chopin, Albéniz i Liszt, entre altres.
El Conservatori Municipal de Música de Cervera va ser creat l’any 1980 com a Escola Municipal de Música i reconegut oficialment l’any 1984 com a Conservatori Elemental. Va obtenir diverses ampliacions de nivell acadèmic, i a partir de la LOGSE, s’hi imparteixen els cursos d'iniciació, nivell elemental i nivell professional.

La seva finalitat, des del primer dia, ha estat oferir l’ensenyament de la música per a tots els qui es volen apropar a aquest llenguatge artístic i gaudir del cant i de la pràctica d’algun instrument, així com arribar a la formació de cors i de diferents agrupacions instrumentals. El claustre de professors ha posat les bases per a una formació àmplia i rigorosa que permeti conèixer i gaudir de la música a més d’accedir, si s’escau, a nivells superiors.

Cervera ha esdevingut un centre dinamitzador de cultura musical tant en la pròpia demarcació, com a nivell de país, per mitjà del Curs Internacional de Música, que se celebra a l'estiu i que s’organitza conjuntament amb la Càtedra de Música Emili Pujol.

El departament de piano ha estat sempre força actiu dins del Conservatori, buscant motivacions pel seu alumnat: intercanvis, audicions, projectes en comú amb altres centres -com recentment la First Global Granados Marathon duta a terme a nivell mundial- i activitats que apropin també el piano a la societat -com les sessions didàctiques El Maria Canals porta cua a Cervera, per on passen més d'un miler de joves i grans cada any.

Per comprar les entrades, cal dirigir-se a la Regidoria de Cultura (La Rambla), o al telèfon 977665684 (de 10 a 14h), o bé a través del web www.ticketea.com.



©2019 Ajuntament del Vendrell