05 07 imatge fira ciencia webEl proper dissabte 12 de maig, a la tarda, a la plaça Nova, tindrà lloc la segona edició de la fira “Portem la ciència al carrer”.

 

Aquesta activitat va sorgir a partir de la iniciativa de l’Escola Pau Casals del Vendrell, que té experiència en l’organització de fires de ciència al seu centre, i des dels Serveis Educatius del Baix Penedès es va creure oportú organitzar una fira de ciència i tecnologia al carrer amb la participació activa de l’alumnat i professorat dels centres educatius de la comarca, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del Vendrell.

Enguany, el Comitè organitzador està format pels Serveis Educatius del Baix Penedès, l’Escola Pau Casals, l’institut de l’Arboç, l’institut Coster de la Torre, l’escola La Parellada i el col·legi Sagrat Cor. I respecte a la primera edició de l’any passat, hi ha hagut un increment de participació del 33% amb 15 centres educatius participants, 32 projectes i 50 docents.

L’objectiu d’aquesta fira és donar a conèixer la ciència que es fa als centres educatius i a la societat en general, i també estimular els estudis científics i tecnològics per cobrir la demanda laboral que hi ha en aquests àmbits. Per això, a part de la presentació dels projectes que es fan des d’escola bressol fins al batxillerat, també hi haurà divulgadors científics i tallers familiars.

Al bloc http://blocs.xtec.cat/portemlacienciaalcarrer/programa es pot consultar el programa d’activitats i els centres educatius que hi participen amb els seus projectes.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell