05 03 signatura convenis caixabank esplais webLa Fundació Bancària "la Caixa" i l’Ajuntament del Vendrell van signar ahir un acord per tal de reforçar el programa de Gent Gran i potenciar la tasca de promoció de l’envelliment actiu de l’Associació de Gent Gran del Vendrell i l’Associació de Gent Gran “El Tancat”-El Vendrell i actualitzar la programació que els ofereixen conjuntament.

El programa de Gent Gran de l’Obra Social ”la Caixa” s’actualitza i amplia els tallers de promoció de la salut i el benestar amb el nou taller "En forma!", els projectes de participació social i voluntariat, els de formació en tecnologies de la informació i comunicació i una nova línia de desenvolupament vital amb el programa "Viure bé, sentir-se millor".

L’any passat i aquest, l’Obra Social ”la Caixa” ha destinat 30.000 euros a aquests equipaments en el marc de l’acord entre les dues institucions. Durant l’any 2016-17, aquests centres han acollit 47 activitats i tallers dels quals han participat 400 persones grans del Vendrell.

El regidor de Gent Gran, Rafel Gosalvez, va agrair a l'Obra Social "la Caixa" el seu compromís amb la gent gran del Vendrell, i va recordar que també és una àrea prioritària per a l'Ajuntament del Vendrell.

L’objectiu del programa de Gent Gran és fomentar la participació activa de les persones grans i fer-les presents en la nostra societat, adaptant-se alhora a les seves necessitats actuals.

El programa de Gent Gran és el més emblemàtic de l’Obra Social "la Caixa" i els seus orígens es remunten a 1915. Des de fa un segle, els projectes posats en marxa pel programa s’han anat adaptant a les realitats per donar resposta, juntament amb agents com l’Ajuntament del Vendrell, a les noves necessitats socials d’aquest col·lectiu.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell