05 03 fenosa viola webL’Associació de Museòlegs de Catalunya, que aplega els directors i conservadors de les principals institucions museogràfiques catalanes, atorga anualment els seus premis a les categories de millor exposició de l’any anterior.

En aquesta categoria, ha estat nominada com a finalista la Fundació Apel·les Fenosa del Vendrell pel seu projecte expositiu dels LOGICOFOBISTES, mostra que va ser inaugurada l’any 2016 a la seu de la Fundació i que va itinerar, al llarg de l’any 2017, al Museu de Mataró, al Museu de Sabadell, al Museu de Mollet del Vallès, al Museu de Sitges i al Museu de Granollers. A cada pas, la mostra es va complementar amb l’atenció focalitzada en el logicofobista nascut en aquestes ciutats. Per aquest motiu l’Associació de Museòlegs reconeix la tasca d’investigació d’aquest projecte, així com la relació provocada entre tots aquests museus. Cal dir que, a part de la Fundació Apel·les Fenosa, només ha resultat finalista un altre projecte de la demarcació de Tarragona, impulsat pel Museu Arqueològic de Tarragona.

Fins al 13 de maig, els socis de l’Associació de Museòlegs de Catalunya poden votar a una candidatura de cada modalitat.

Web de l’Associació de Museòlegs de Catalunya: http://www.museologia.cat/



©2019 Ajuntament del Vendrell