El proper dimarts 8 de maig, a les 18 h, al Centre Cívic L'Estació, l'Escola de mares i pares del Pla Educatiu d'entorn, amb la col·laboració de la psicòloga Marta Bodoy del centre Sinapsis, han organitzat una xerrada titulada "Vull ser...". La conferència vol ser un espai de reflexió, de compartir, un alè d'esperança i una excusa per parlar sobre el trastorn de l'espectre autista (TEA).

Sobre la mateixa temàtica, del 8 al 25 de maig, a la sala d'actes i al passadís de la primera planta del Centre Cívic L'Estació, Jordi Saurí (fotògraf i professor de visual i plàstica) presentarà l'exposició fotogràfica amb el mateix títol de la conferència ("Vull ser..."). La finalitat d'aquesta mostra és la divulgació i recerca del TEA-ASPERGER (AUTISME). Tots els nens i nenes amb TEA, també volen ser..., tenen objectius..., principalment assolir els seus propis reptes o metes durant la seva vida. La inauguració de l’exposició serà el mateix dia 8 de maig en acabar la conferència.

Aquesta xerrada i exposició seran les darreres activitats del cicle de xerrades de l'Escola de Mares i Pares "L'ofici de ser pares” d’aquest curs 2017-2018. Aquest ampli programa és possible gràcies a la participació voluntària de les empreses, persones i organismes que col·laboren desinteressadament amb les xerrades d'interès per a les famílies.



©2019 Ajuntament del Vendrell