04 27 Exposicions PardowLa programació d’aquest 2018 de la sala d’exposicions Portal del Pardo està rebent una molt bona acollida i es segueix treballant perquè aquest equipament esdevingui, juntament amb el patrimoni museístic del Vendrell, un veritable agent cultural de la ciutat. Un altre dels objectius és aconseguir projectar la sala a nivell nacional.

En aquest sentit, en els darrers mesos, s’ha fet un intens treball per establir contacte amb diferents institucions, fruït del qual, per exemple, el dia 13 de juliol de 2018 s’inaugurarà l’exposició “Catalans. Retrats”, del reconegut fotògraf Antoni Bernad. L’exposició consta d’un conjunt d’obres preses entre els anys 70 i 80 del segle passat i que s’inscriuen en el programa Itiner’ART de la Fundació Vila Casas.

En aquests moments ja s’està treballant en la programació del 2019, la qual, a més d’incorporar les sol·licituds que s’estan rebent, inclourà una proposta fruit de la relació amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, del programa d’itineràncies d’art contemporani.

Un exemple de la intensa activitat que té la Sala del Portal del Pardo el dóna també el fet que la prestigiosa revista BonArt Cultural, publica a la seva revista digital i el números trimestrals un recull de les propostes culturals que es desenvolupen a la sala vendrellenca.

La sala d’exposicions Portal del Pardo ofereix una programació diversa i de qualitat en la seva oferta cultural d’arts visuals i plàstiques, a més de rebre el suport dels cellers Jané Ventura i Miquel Pons, que en cada inauguració de l’espai, aporten un tast dels seus productes de qualitat al públic assistent. Així mateix, aquest espai és sovint punt de trobada entre artistes a partir de xerrades, conferències i instal·lacions.

A les bases que es poden consultar en el següent enllaç Sala Portal del Pardo es determinen les condicions i els criteris de selecció de les exposicions per aquest emblemàtic espai cultural del Vendrell. Les sol·licituds per exposar-hi es poden presentar fins a l’1 de juny i les propostes seleccionades formaran part de la programació de la sala durant l’any 2019.



©2019 Ajuntament del Vendrell