04 27 concurs dibuix 2018 webSota el lema “El viatge imaginari de l'aigua des de la naturalesa fins a casa teva”, poden participar-hi els estudiants de 3r i 4rt de primària de les escoles del Vendrell.

L’objectiu és que els més petits coneguin la feina que hi ha darrera d’un gest tan senzill com obrir l’aixeta.

 

Un any més, els nens i nenes de 3r i 4rt de primària de les escoles del Vendrell ja poden participar en l’edició del Concurs Digital Infantil a través del microsite www.aiguaperagrifusaiguesdetomovi.cat, amb l'objectiu de posar en valor el treball diari que representa portar l'aigua des de la naturalesa fins a l'aixeta.

Aquest any es proposa als més petits que dibuixin, sota la seva pròpia perspectiva, com és el seu entorn, ple de color i de vida, gràcies a l'aigua potable que arriba a les seves cases, parcs, ciutats… Es pretén cridar l'atenció sobre la importància de disposar d'aigua en qualitat i quantitat i sobre el treball que suposa agafar l'aigua de la naturalesa i portar-la fins a les seves llars.

El gerent del servei municipal d’Aigües de Tomoví, Sergi Martí, apunta que “l'objectiu és que els més petits valorin que tenir aigua a casa no és senzill. Darrera del gest d'obrir l'aixeta hi ha una important tasca perquè arribi a les nostres cases en òptimes condicions per al seu consum. Volem que coneguin totes les fases que componen el cicle integral de l'aigua”.

Els nens ja poden dissenyar i presentar les seves propostes. Es valorarà especialment aquells dibuixos que millor mostrin com l'aigua arriba de la naturalesa a les llars i s'usa de forma responsable. Els participants opten a aconseguir 1 Tablet Samsung 7” per al guanyador i 7 càmeres de fotos aquàtiques per als finalistes.

Tal i com comenta la regidora de Serveis, Camil·la Barnadas, “el concurs infantil s'emmarca en el conjunt iniciatives que regularment desenvolupen l’Ajuntament del Vendrell i Aigües de Tomoví amb les escoles de la vila per donar-los a conèixer les fases del cicle de l'aigua i educar-los en un ús i consum més responsable d'aquest recurs”.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell