04 20 BibliotecawUn any més, la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell ha organitzat un programa especial per celebrar la Diada de Sant Jordi. Tot i que el dia central és el 23 d’abril, els actes previs relacionats amb aquesta commemoració s’iniciaran el dijous dia 19, a les 19h, amb una nova sessió del Cafè Filosòfic.

El tema, en aquesta ocasió, estarà molt relacionat amb el món de la lectura, ja que porta per títol “Aquell trosset d’aquell llibre que em va canviar la mirada”.

 

 

El dilluns dia 23, els horaris i serveis de la Biblioteca seran especials i diferents als habituals. Així, el programa d’activitats començarà al matí, ja que de 10 a 12h es durà a terme al vestíbul de la Biblioteca l’emissió “Especial Sant Jordi” del programa de la Ràdio i Televisió del Vendrell “La Calaixera”, conduit per Pere Sallent.

Pel que fa a la tarda, l’horari d’obertura serà de 16 a 20 h, i durant aquest temps els visitants podran veure al vestíbul l’exposició de novetats bibliogràfiques. Un dels actes centrals tindrà lloc a les 18 h, amb el 5è Pregó de la Lectura, que anirà a càrrec dels alumnes del Club de Lectura de l’Escola Pau Casals, coordinat pel professor Josep Borrut Casellas. Just a continuació es procedirà al lliurament de premis del Concurs Literari Sant Jordi 2017. I, tot seguit, hi haurà una actuació musical a càrrec de ZIM & THE ZUMS. Tota la sessió de la tarda està conduida pel periodista Víctor Merencio.

Els actes vinculat amb la Diada de Sant Jordi es tancaran dissabte dia 28, a les 11h, amb la celebració d’una hora del conte en anglès sota el títol “The legend of Saint George”. Anirà a càrrec de Top One Language School del Vendrell, i està adreçada a nens i nenes de 5 a 10 anys. Cal fer inscripció prèvia a la Biblioteca.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell