04 18 Ésser Mitològic El Vendrell webS’han programat tota una sèrie d’activitats per gaudir en família d’una estada al Vendrell i les seves platges (Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs) el cap de setmana del 21 i 22 d’abril.

Catalunya aposta pel turisme familiar amb la gran acció promocional “Catalunya, Hola Família”, sota la qual s’ofereixen dos caps de setmana amb més de 150 activitats lúdiques i culturals per gaudir en família.

Hi participen 24 destinacions turístiques i 223 empreses i equipaments turístics familiars d’arreu de Catalunya. Les destinacions de costa, entre les quals hi ha el Vendrell, celebren aquesta acció del 20 al 22 d’abril, i les de natura i muntanya, del 18 al 20 de maig.

En la primera edició de la campanya s’ha triat el tema ‘Llegendes en família” per fer èmfasi en la història i la mitologia catalanes. S’ha creat una aplicació mòbil que permetrà buscar els éssers màgics creats per a l’ocasió i que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes.

El Vendrell i les seves platges (Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs) tenen assignada la llegenda del drac Caramot i s’han programat tota una sèrie d’activitats per gaudir en família d’una estada al nostre municipi el cap de setmana del 21 i 22 d’abril.

Les activitats programades i les promocions ofertes per establiments es poden consultar al següent enllaç: http://escasateva.catalunya.com/llegendesenfamilia/ca/Destinacio/15/el-vendrell.html

 

Més informació: Oficina de Turisme, tel. 977 68 00 10.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell