17 04 Cor zongora i MonewEl proper espectacle del Teatre Àngel Guimerà serà aquest diumenge a la tarda, amb una formació coral de casa nostra, el Cor Zóngora, que presenta el seu espectacle 'De Berlín al Paral·lel', acompanyada de la reconeguda cantant Mone.

Aquest va ser un concert estrenat a l’Auditori de Barcelona durant el Canta Gran 2017 i representa un passeig musical per algunes de les músiques més representatives del music-hall.Amb la veu de la Mone i els arranjaments de Dani López, el públic viatjarà des dels cabarets internacionals més seriosos fins a les cançons més properes i picants del Paral·lel.

L'espectacle comptarà amb la ballarina Laia Molins, el director d'escena, Ignasi Tomàs, i Montserrat Meneses, a la direcció musical.

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), fins aquest divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l'aforament ho permet.



©2019 Ajuntament del Vendrell