04 10 Giulia VallwAquest dissabte al vespre arriba un dels plats fort del Temporada a l'Auditori Pau Casals: el Giulia Valle Ensemble. Giulia Valle és bandleader, compositora, arreglista i contrabaixista. De context tant clàssic com modern, està considerada un imparable prodigi musical. Aquesta italiana establerta a Barcelona es pot definir com una de les veus més úniques i especials de l'escenari del jazz barceloní contemporani. a seva formació musical l’ha dut a treballar a Barcelona, París, Nova York, compartint experiències amb músics de la talla de John McNeil, Guillermo Klein, Mayte Martín, Bill McHenry, Jason Lindner, Carles Benavent o Antonio Canales, entre d'altres.

 

Giulia ha desenvolupat un sòlida carrera internacional, que l'ha situada en els escenaris jazzístics més rellevants del món, incloent el Mont-real Jazz Festival, el Blue Note de Nova York, San Francisco Jazz, Jamboree o Bimhuis per dir-ne alguns, i la seva obra ha rebut el suport i l'elogi de la premsa especialitzada en tots els continents.

Reprenent el fil del seu conegut Giulia Valle Group, banda que va situar la contrabaixista entre un dels músics més emblemàtics de l’escena europea actual, Giulia Valle ens presenta els inicis del large ensemble que vol crear: Giulia Valle Ensemble.

Als mateixos grans músics que va portar a l’escenari del Blue Note de Nova York en el seu primer viatge als Estats Units - Martí Serra (saxo, soprano i tenor), Miguel Pintxo Villar (saxo alt), Roger Mas (piano) i Dani Domínguez (bateria), s’uneixen en aquesta nova aventura David Pastor (trompeta) i Vicent Perez (trombó i efectes).

Per comprar entrades anticipades, cal dirigir-se a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14 h), o bé al web www.ticketea.com. També es poden comprar a taquilla, el mateix dia del concert.



©2019 Ajuntament del Vendrell