04 09 Cartell diamundialactivitatfisicawEl proper dijous 19 d’abril, amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, la gent gran del Vendrell i de Calafell celebraran una activitat conjunta a la Zona Esportiva de l’Avinguda del Camp d’Esports del Vendrell.

En aquesta cita es sumaran els participants dels programes “Posa-hi Oli” de Calafell, “La Gent Gran es mou” del Vendrell i els Casals d’avis d’ambdues poblacions.

Aquesta activitat es fomenta a través del PAFES (Pla d’Activitat Física Esport i Salut) amb l’objectiu de conscienciar a la gent gran de la importància de fer activitat física de manera regular. La trobada té com a objectiu fomentar l’activitat física dins del col·lectiu de la gent gran, sobretot dins la Setmana de l’activitat Física, i organitzar una trobada anual on els participants gaudeixen d’una jornada de caire més recreatiu i hi puguin compartir experiències amb participants d’altres poblacions.

Per inscriure’s a l’activitat, cal adreçar-se a la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Calafell, a la Regidoria d’Esports del Vendrell i a l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell