04 04 La capsa llavorswAquest proper diumenge 8 d’abril l'Auditori Pau Casals presenta un espectacle familiar, 'La capsa de les llavors', que transportarà al públic a un gran viatge emprès per la fada marina i el pirata del violoncel. La fada troba el pirata, a qui li agrada tocar peces de Bach amb el seu instrument.

Però el pirata és molt poruc i la fada decideix ajudar-lo amb la seva capsa plena de llavors màgiques. Un cop plantades, apareixen personatges del món marí, de la terra, del cel... fins i tot d'un circ i d'una granja! Però ell també li ensenyarà els poders del violoncel. D'aquesta forma, amb música, cançons i poemes, faran un gran viatge a través de tot el planeta.

Els espectadors, grans i petits, podran gaudir de l’audició de Bach, en directe, a través del violoncel. Els músics van escollir el repertori de Bach amb la intenció de transmetre un so poètic i alegre ja que tota l’obra s’impregna d’aquest llenguatge expressiu.

Amb la combinació de peces musicals clàssiques i modernes volen sensibilitzar als infants pel gust de tot tipus de música i mostrar la capacitat expressiva d’aquesta. Fins ara, ”La capsa de les llavors” ja ha fet més de 300 representacions per tot Catalunya.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), fins aquest divendres, de 10 a 14h, o bé el mateix dia de l'espectacle, a l'Auditori Pau Casals, des d'una hora abans de la representació.

 

 

LA CAPSA DE LES LLAVORS
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 12 h
Preu: 6 €
Preu amb descompte: 4 €
Edat recomanada: a partir de 3 anys (menors de 3 anys: entrada gratuïta)

 



©2019 Ajuntament del Vendrell