04 03 Cargol Biblioteca2wAquest dimarts 3 d’abril ha aparegut un cargol a la barana de la Biblioteca Pública Terra Baixa del carrer Major... Es tracta d’una acció de la Regidoria de Cultura, que és qui ha col·locat aquest cargol fet de fang, obra de la ceramista Núria Saló del taller Poterie "La Ferme" (Angoustrine- França) i que va crear per al FangArt'17.

Ara, des de la regidoria de Cultura es proposa que siguin els usuaris de la Biblioteca els qui ajudin a posar-li un nom. Per aquest motiu, a l'entrada de la mateixa biblioteca s’hi han habilitat una urna i unes butlletes. De totes les propostes de nom rebudes, l'autora del cargol en triarà una. Hi ha temps per fer propostes fins el dijous 12 d’abril.

En concret, el nom del cargol es desvetllarà el 16 d'abril, a les 18 h, en una sessió de conta contes de la mà de Mònica Torra, que explicarà el conte "El cargol i els seus amics". En aquesta sessió, d’uns 50 minuts de durada, els nens i nenes assistents coneixeran el Cargol de la Biblioteca i podran gaudir de contes sobre els seus amics. Les històries d’una zebra, un cucut, una serp, i molts més animals permetran al públic viure aventures plenes de valors com l’amistat, la tolerància, l’autoestima i el respecte. Els nens i nenes que hi vulguin assistir cal que s’apuntin prèviament a la mateixa Biblioteca.

Edat recomanada: a partir dels 3 anys.©2019 Ajuntament del Vendrell