oficina empadronament webACLARIMENT
La renovació del DNI al Vendrell, únicament per a persones empadronades al municipi, majors de 65 anys, pensionistes o amb disminució, es realitza en dos dies. Des de l'Oficina d'empadronament es dona cita per al 23 d'abril per tal d'iniciar el tràmit que s'acaba de realitzar el dia 26 d'abril.  

 

Els propers dies 23 i 26 d’abril, l’equip mòbil de Tarragona per a la renovació del DNI es traslladarà a l’Esplai del Tívoli del Vendrell.

 

Es recorda que aquest servei és únicament per a persones empadronades al Vendrell, majors de 65 anys, pensionistes o amb disminució, i només per a renovació del DNI en cas de caducitat o per canvi de dades del domicili. Per demanar cita, cal adreçar-se a l’Oficina d’empadronament (Av. Catalunya, 1).

Per a altres casos, el tràmit s’ha de fer en qualsevol Comissaria de la Policia Nacional. Des de l’Oficina d’empadronament es facilita la tramitació de demanar cita per Internet a les persones empadronades al Vendrell.


Per a més informació:

Oficina d’empadronament, tel. 977 15 46 89.

Web municipal:
http://www.elvendrell.net/tramits-i-gestions/166-sp-344/serveis-i-instalacions-municipals/1483-tramitacio-i-renovacio-del-dni-dni-electronic

 



©2019 Ajuntament del Vendrell