La comissió de famílies del Pla Educatiu d’Entorn i l’Escola de mares i pares continua oferint xerrades per als pares i mares.

En aquesta ocasió, el proper 20 de març, la psicòloga Sonia Cruz del Centre Sinapsis del Vendrell oferirà una xerrada que porta per títol “Inclusió i sexualitat, què podem fer com a pares i mares?”. La sessió tindrà lloc de 15.15h a 16.15 h a l’Escola Garbí.

La sexualitat és part de la salut de les persones, és un dret fonamental. Una bona sexualitat s’inicia amb una bona educació afectivo-sexual. En aquesta xerrada es parlarà dels diferents tabús i falses creences vers la sexualitat de les persones amb necessitats educatives especials; es reflexionarà sobre la importància d’una bona salut sexual per a tothom i, finalment, es donaran pautes senzilles i pràctiques per dur a terme una bona educació sexual per a nens i nenes, adolescents i joves que requereixin una educació especial.

El Pla Educatiu d’Entorn és un projecte de col·laboració entre l’Ajuntament del Vendrell i la Generalitat de Catalunya que té per objectiu assolir l’èxit escolar, social, personal i laboral de tots els infants i joves del municipi.



©2019 Ajuntament del Vendrell