03 12 11 Xarim Aresté webXarim Aresté és una de les cares més conegudes dels escenaris actuals. Ha tocat amb els artistes més respectats (de Josele Santiago a Maika Makovski, passant per Pascal Comelade) però d'un temps ençà posa tot l'èmfasi en el seu projecte personal.

Amb l'anterior disc, "La rosada", ja li van ploure els premis: l'Altaveu, el Cerverí, i l'Enderrock de la crítica al millor disc de pop-rock de l'any. Ara apuja l'aposta amb "Polinèsies", un viatge per un univers alhora íntim i col·lectiu, que reflexiona sobre l'aïllament que implica la individualitat i, a la vegada, de com estem connectats els uns als altres. Cada cançó d'aquest darrer àlbum és una illa formada per mil illes diferents, i del qual en podrem escoltar diverses peces aquest proper dissabte, a partir de les 20.30h, a l'Auditori del Tívoli.

Xarim Aresté ha arrencat l'any 2018 amb nombroses dates de la gira "Polinèsies". Entre els concerts amb banda completa hi han hagut els de Sant Andreu Teatre de Barcelona, Lleida, Reus, Granollers, Olot, L'Hospitalet, i el d'aquesta setmana a la capital del Baix Penedès. En format acústic, la gira passarà per Les Borges Blanques, Vic, Santa Maria de Palautordera, Talarn i Manresa.

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l'aforament ho permet.

 

XARIM ARESTÉ, 'Polinèsies'
Dia: 17 de març
Lloc: Auditori del Tívoli
Hora: 20.30 h
Preu: 13 €
Preu amb descompte: 10 €

 



©2019 Ajuntament del Vendrell