03 12 mariacanals elvendrell 2017 webEl proper divendres 16 de març, El Maria Canals porta cua! torna al Vendrell. L’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona col·locarà un piano a la plaça Vella durant tot el dia a disposició de qui el vulgui tocar. Hi haurà un dinamitzador que convidarà els vianants a tocar-lo, encara que no ho hagin fet mai.

 

Durant el matí, estan previstes sessions escolars per donar a conèixer el piano i, a la tarda, serà el torn dels estudiants de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC). L’acció culminarà a les 18:45 h amb un recital gratuït a càrrec de l’exalumne Judith Barros i de Clàudia C. Valetta, premi al millor espanyol classificat al Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona.

 

Amb aquesta acció, que es durà a terme en altres poblacions, es volen trencar les barreres socials, culturals i mentals que hi ha entre la majoria de la població en relació a la música, en general, i el piano, en particular. El piano de cua és un exemple d’una determinada música considerada culta, difícil i no sempre accessible a tothom.

Fullet

 



©2019 Ajuntament del Vendrell