03 07 vespres familiarswL’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell (EMMPAC) ha presentat el programa de la 28a Setmana Musical, que omplirà del 9 al 18 de març d’interessants propostes musicals, tant per alumnes del centre com per al públic en general.

Serà una setmana especial, en la qual l’escola deixa de banda la seva activitat ordinària, i s’omple de concerts, tallers, actes lúdics, classes diferents, visites a llocs emblemàtics, entre d’altres activitats. També com sempre, seguint la tradició, es portarà la música que es fa a l’EMMPAC a les residències per a la gent gran del Vendrell. Veure programa d'actes

 

Per tancar els actes de la Setmana Musical, el diumenge 18 de març, l’EMMPAC participarà a la trobada de BANDA que organitza l’Associació Catalana d’Escoles de Música, l’ACEM, amb motiu del 25è aniversari, i que tindrà lloc a la Tarraco Arena Plaça, amb un total de 1.700 participants.

En aquest mateix marc de commemoració, el passat 4 de febrer l’EMMPAC ja va participar a la trobada de FIDDLE (corda fregada) que es va fer al MNAC, amb un total de 1150 alumnes d’arreu de Catalunya i el dissabte 3 de març, a la trobada de COR, que va tenir lloc a Manresa amb un total del 1.700 participants. La cloenda de l’aniversari de l’ACEM consistirà en un concert amb més de 5.000 participants que tindrà lloc el dia 10 de juny al RCDE Stadium de Cornellà- El Prat.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell