03 05 Prefiero que seamos amigosw'Prefiero que seamos amigos'. És molt probable que en algun moment de la nostra vida hàgim sentit aquesta frase, literal. Una sentència que condemna qualsevol expectativa cap a la persona que estimes, que et destrueix la il·lusió, la passió, de formar una parella. El ‘happy ending’ de la teva història s’esvaeix i el teu amant es converteix en amic… Aquest serà l'argument principal que veurem en el proper espectacle del Teatre Àngel Guimerà, el proper diumenge 11 de març, a les sis de la tarda.

Una comèdia d'autor francès protagonitzada per dos amics, tan propers i tan còmodes en la companyia de l’altre, que quan un vol canviar les regles de l’amistat, l’altre està totalment encegat i és incapaç de veure-hi més enllà. Aquí està servida la comèdia.

 

Un dels dos busca alguna cosa més passional que el sofà, la peli i una pizza en companyia del seu amic xerrant i intercanviant històries de conquestes. Una història de frustracions, amb paraules plenes de sentiments no compresos, i insinuacions i missatges subtils no captats. L’obra també planteja un altre tema universal al món femení: l’abrupte canvi d’estatus quan passes d’una certa edat. La sensació de ser sobtadament invisible per al sexe contrari.

Aquesta comèdia d’aroma fresc i àgil ens porta a través d’un viatge divertit amb girs inesperats, converses esquitxades d’ironia, frustracions i desig sexual no correspost. Amb Lolita Flores i Luis Mottola està garantida una nit plena de flors, desitjos, rialles i somriures.

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l'aforament ho permet.

 

PREFIERO QUE SEAMOS AMIGOS

Dia: Diumenge 11 de març

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Hora: 18 h

Preu: 25 €

Preu amb descompte: 20 €

 



©2019 Ajuntament del Vendrell