03 05 Conservatori Vila secawEl Conservatori de Música de Vila-seca ha dedicat sempre especial atenció a la formació dels seus alumnes en la interpretació coral i orquestral. Aquest proper dissabte seran ells els encarregats d'omplir de música la sala de l'Auditori Pau Casals, concert que comptarà amb una selecció d'alumnes avançats de grau professional, grups de cambra i l'actuació de l'Orquestra Händel.

Aquesta formació va ser creada el 1988 en el marc del projecte d'orquestres pedagògiques del Conservatori de Vila-seca. Es tracta d'una orquestra de caràcter docent, integrada per prop de 20 alumnes de Grau Mitjà d'entre 14 i 20 anys. Ha actuat arreu de Catalunya, i també a Tuttlingen i Leverkusen (Alemanya).

 

El seu repertori inclou obres de l'anomenada música culta, des del barroc fins al segle XX, havent realitzat algunes estrenes absolutes d’obres que els han estat especialment dedicades.

El director és Rafael Fabregat, professor de violí i cap del Departament de Corda del Conservatori de Vila-seca.

En l’actualitat, el Patronat Municipal de Música de Vila-seca imparteix l’ensenyament musical a prop de 400 alumnes a través de l’Escola Municipal de Música i del Conservatori Professional de Música, que comparteixen direcció, professorat i equipaments. L'origen dels centres es remunta al 1974 quan, per iniciativa municipal, es van començar a impartir classes de música a tots els infants en edat escolar. A partir d’aquí es va iniciar l’activitat de l’Escola de Música i, l’any 1979, va ser autoritzada la creació del Conservatori Professional de Música de Vila-seca.

En l’actualitat, l’Escola Municipal de Música dóna formació als alumnes de nivell elemental i als alumnes interessats en rebre formació musical no oficial a Vila-seca.

El Conservatori de Professional de Música imparteix els ensenyaments oficials de Grau Professional d’acord amb la normativa vigent.

 

CONSERVATORI DE MÚSICA DE VILA-SECA

Dia: Dissabte 10 de març
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Preu: 6 €
Preu amb descompte: 4 €

 



©2019 Ajuntament del Vendrell