03 01 rp insertat ubicat webAquesta setmana, el regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha presentat els programes d’inserció laboral Inserta’t i Ubicat de l’EINA.

 

Per una banda, Inserta’t és un programa d'orientació i formació adreçat a persones aturades del nucli antic del Vendrell, preferentment aturats de llarga durada, dones i joves sense ocupació anterior, que té com a objectiu la seva inserció laboral per mitjà d'una atenció personalitzada i una formació en el sector del comerç. Es farà un curs de carnisseria, dos d’atenció al client i preparació de comandes i quatre de manipulació higiènica d’aliments. Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als barris.

 

I per una altra banda, Ubicat és un programa d’acompanyament a la inserció i de suport ocupacional per a la inclusió social, adreçat a 150 persones de col·lectius amb dificultats especials d’inserció laboral i aturats de llarga durada, que seran derivades des de l’Oficina de Treball, de la pròpia borsa de l’EINA o d’entitats cooperadores. Als participants se’ls oferirà orientació sòciolaboral i informació sobre l’entorn productiu, i es faran actuacions d’apropament a empreses i de prospecció laboral. Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Per a més informació:

L'EINA - Servei d’Ocupació, tel. 900 33 88 33 o al web www.leina.org

 



©2019 Ajuntament del Vendrell