03 01 EINA club recerca feina01 webL’EINA, que està certificada en ISO 9001 des de l’any 2004, consolida la seva política de qualitat adaptant-se als nous requeriments de la ISO 9001:2015 i demostrant el seu compromís amb la millora contínua, amb la capacitat d’adaptació als canvis  i amb la maduresa del seu sistema de gestió.

 

Durant el 2017 s’ha treballat amb la transició del sistema de gestió de qualitat, de la norma 9001:2008 a la 9001:2015, que ha culminat amb l’auditoria i certificació del Sistema de Gestió per l’empresa Applus.

 

L’adaptació a la nova normativa permet millorar la gestió del risc i de les oportunitats, analitzant el context  de la organització d’una forma més implícita i assegurant que els riscos econòmics i de servei s’eliminen el màxim possible, garantint l’estabilitat de l’entitat i la qualitat del servei proporcionat.

Per tant, s’assoleix un objectiu que és una aposta de L’EINA, any rere any, per tal d’assegurar la millora contínua i la satisfacció de l’usuari, amb la finalitat de posicionar-se com un servei municipal pensat per oferir recursos de qualitat a tota la població.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell