02 28 rp open natura01 webEl proper diumenge 4 de març, a les 9 h, començarà una nova aventura de l’Open BTT Tour El Vendrell. L’escenari d’inici serà la zona de les instal·lacions esportives de l’avinguda del Camp d’Esports i es preveu que hi participin unes 500 persones. Una edició més, Open Natura i el club vendrellenc Runnbikes Team han preparat uns recorreguts amb un gran atractiu.

 

Aquest any, en la seva 13a edició, es farà un circuit de 21 quilòmetres, de nivell baix i a l’abast de tothom; un de 43 quilòmetres, de nivell alt, i un de 621 quilòmetres, de nivell molt alt. A l’arribada, tots els participants rebran obsequis i gaudiran d’una botifarrada per recuperar les forces.

 

La regidora de Turisme, Eva M. Serramià, ha valorat molt positivament l’organització d’aquest gran esdeveniment al Vendrell perquè, “a part del seu vessant esportiu, també és una promoció turística del territori a través del cicloturisme”.

El regidor d’Esports, Ferran Trillas, ha agraït a Open Natura que aposti un any més pel Vendrell i ha posat de relleu “els 13 anys d’èxit d’una cursa molt ben organitzada que agrada molt als amants de la BTT”.

Jordi Calsina, responsable d’Open Natura, agreix el suport de l’Ajuntament del Vendrell, per mantenir-los la confiança i ser un any més el punt d’inici de l’Open BTT Tour, i la col·laboració del club Runnbikes Team, per la preparació dels circuits que “cada any aconsegueixen sorprendre amb coses noves en els recorreguts que preparen”.

Per part de Runnbikes Team, Juan López Ávila, ha destacat que “segur que els participants gaudiran molt amb els senders, fins i tot en el circuit de baixa dificultat, i l’important és gaudir del recorregut”.

Més informació i inscripcions:

https://www.clubbtt-opennatura.com/circuit-open-btt-tour-2018/el-vendrell-4-mar%C3%A7/

Fotos de Open BTT Tour El Vendrell 2017:

https://photos.google.com/share/AF1QipOktOgvphd3LtMVmQJ8bmNzFDA6ZKBQQlqE8NCocNWt6Wuk1DDaiVpKk0Upt-kYCQ?key=T1ZlT1FvR1p6NWhzdENsVVdLTDJUSk5Xd3VTOVln

 



©2019 Ajuntament del Vendrell