02 19 enllumenat botafoc02 webLa Regidoria d’Enllumenat Urbà i Eficiència Energètica farà una sèrie d’actuacions a la zona del Botafoc.

 

Per una banda, es procedirà a la retirada de lluminàries dels carrers tancats al trànsit per evitar que siguin malmeses per actes vandàlics. Els elements que seran retirats s’utilitzaran per fer restitucions en altres punts de llum.

 

Per una altra banda, després que aquesta zona hagi patit el robatori de cables i quadres elèctrics, es tornaran a dotar d’instal·lació elèctrica el c/ Ramon Llull i les pistes d’skate. Per aportar més seguretat en aquest espai, una part dels projectors estaran en funcionament tota la nit. El termini d’execució d’aquesta actuació serà de dues setmanes i el cost serà de 13.200 euros.

En total, s’instal·laran 1.273 metres de cable i un quadre elèctric per dotar d’energia a 16 projectors de les pistes d’skate i a altres 29 punts de llum.

També es pintaran les bases dels fanals amb una resina per protegir-los de les miccions dels gossos. En aquest sentit, és important que els propietaris de gossos prenguin consciència que els orins deterioren força els materials i que cal evitar que els animals hi facin les seves necessitats.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell