02 15 rp escola aparadors jocs mediterranis web45 comerços del centre del nucli de la vila i 500 alumnes de primària i de l’escola Garbí participen en el projecte de dinamització comercial “De l’escola a l’aparador”, que té com a eix vertebrador els Jocs Mediterranis Tarragona 2018, dels quals el Vendrell n’és seu de l’handbol femení.

 

Les activitats s'organitzen en grups de tres o quatre alumnes per escola per elaborar una manualitat relacionada amb els Jocs Mediterranis i que pot ser de caràcter esportiu o cultural. Al final d’aquest mes de febrer, les manualitats, identificades amb els noms dels alumnes, es distribuiran entre els diferents comerços que hi participen. A cada establiment hi haurà 3 o 4 manualitats exposades, que es podran veure en els seus aparadors del 5 al 17 de març juntament amb el cartell identificatiu de Tarragona 2018.

 

Durant els dies que les manualitats estiguin exposades, els alumnes participants buscaran la seva en els aparadors dels comerços i, quan la trobin, el comerç els obsequiarà amb una bossa commemorativa dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell