02 19 mapa 14 rutes webEl proper divendres 23 de febrer, a les 20 h, a la Sala Pau Casals de La Lira Vendrellenca, tindrà lloc la presentació del Mapa de 14 rutes pel Vendrell, elaborat per la Regidoria d’Esports conjuntament amb el Grup Muntanyenc de la Lira Vendrellenca i la Comissió del Patrimoni Cultural del Vendrell, i amb la supervisió de la Regidoria d’Urbanisme.

 

El mapa es complementa amb una petita fitxa de cada ruta amb informació sobre la distància del recorregut, el desnivell, com es pot fer i si és circular o no. També hi ha una breu explicació amb indicacions sobre l’itinerari que s’ha de seguir i amb referències sobre elements històrics i patrimonials que s’hi poden trobar. S'ha editat en versió català/castellà i en anglès/francès.

 

Un proper pas serà la senyalització d’aquestes rutes i la seva implementació en una plataforma digital per tal de poder-les fer amb el suport del mòbil.

En l’acte de presentació es comptarà amb la presència de Jordi Grau, membre de l’àrea tècnica de l’Observatori del Paisatge de Catalunya, que farà una ponència.

Cartell de la presentació del Mapa de 14 rutes pel Vendrell

 



©2019 Ajuntament del Vendrell