06 ChancletteswEl trio The Chanclettes arriba aquest proper dissabte al Vendrell amb el seu darrer espectacle, estrenat al Molino, per celebrar el vintè aniversari als escenaris. Es titula '#DPutuCool', en referència al ritme frenètic de la societat que ens envolta. L'espectacle, que barreja crítica política amb l'humor irreverent que caracteritza la companyia, porta la interacció amb el públic al màxim nivell.

Es tracta del xou més esbojarrat i compromès de The Chanclettes, un retrat hilarant que repassa temes socials i polítics d’actualitat, amb els seus famosos TúrmixPlayback’s, ball, paròdies, i humor irreverent. Els mateixos artistes el defineixen com a 'cabaret contemporani cosmopolita amb denominació d’origen, i en català'.

The Chanclettes el formen un grup d'amics l'any 1994 al teatre Llantiol de Barcelona, i des de llavors la seva carrera no ha fet més que acumular èxits. L'espectacle que porten aquest dissabte a la capital del Baix Penedès va exhaurir totes les entrades, cada nit, des del 30 de juliol al 27 de setembre del 2014 a Barcelona. El Molino els torna a veure actuar durant 4 mesos més, del desembre fins el març de 2015. S’inicia aleshores l’exitosa gira, que encara continua, per tot Catalunya, amb un #DPutuCool adaptat a la singularitat de cada municipi, sent dels espectacles amb més alta ocupació de les programacions teatrals de les localitats visitades.

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l'aforament ho permet.



©2019 Ajuntament del Vendrell