05 CinemusicawEls més petits podran gaudir de la música i el cinema mut, aquest diumenge, a l'Auditori del Tívoli (17h i 18h). La companyia Viu el Teatre presenta un espectacle per a nadons i primera infància, en què combina el teatre, el cinema, la música i el llenguatge visual. Tota una experiència sensorial, recomanada per a edats compreses entre els 0 i els 4 anys, que introduirà al públic al cinema mut, amb l'acompanyament de la música en directe.

L'espectacle vol apropar l'experiència de les arts escèniques als més petits a partir d'un espectacle vivencial on la música i les imatges tenen un paper protagonista per captar l'atenció de l'infant.

La companyia Viu el Teatre és una productora d’espectacles especialitzada en la creació de muntatges teatrals i esdeveniments culturals adreçats als infants, amb l’objectiu de fomentar la posada en escena de textos d’autors contemporanis i noves propostes d’exhibició teatral per fomentar l’hàbit d’anar al teatre en família creant programes de nous públics. Viu el Teatre neix l’any 2003, fundada per Lluís Juanet i Gisela Juanet, i compta amb un equip de professionals de l’àmbit cultural i educatiu per desenvolupar cada un dels projectes amb tots els sentits, partint sempre de la creativitat i la personalització de cada treball. Des dels seus inicis, Viu el Teatre ha estrenat més de 15 muntatges teatrals.

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l'aforament ho permet.

CINEMÚSICA
Dia: 18 febrer
Lloc: Auditori del Tívoli
Hora: 17h i 18h (2 sessions, durada aproximada 30')
Preu: 6 €
Preu amb descompte: 4€ (gratuït per als menors de 3 anys)



©2019 Ajuntament del Vendrell