04 Camerata XXIwEl proper espectacle del Teatre Àngel Guimerà (dissabte 17 de febrer, a les 20.30h) presenta un format completament diferent al que el públic pot estar acostumat en aquest equipament. L'Orquestra Camerata XXI aposta per una producció on el teatre, la música i la imatge conformen un espectacle de creació, amb accions de trobada amb el públic al llarg de l'obra. Alhora, està concebut com un espectacle de caràcter familiar, apte per a diverses edats.

Una producció on els principals ingredients són la col·laboració i la cooperació entre els diferents creadors de les diverses disciplines artístiques, posant en comú objectius mutus i les motivacions personals.

'El Carnaval més animal' reuneix els animals en una clariana del bosc per decidir qui escullen de rei. Durant el transcurs de la reunió es produeixen diverses deliberacions, que s'agrupen segons els interessos corporativistes -ocells, bèsties carnívores, herbívors, marins-. Cada grup exposa els seus pros i contres, i aquest és el punt de partida del concert. Una hora i 15 minuts on el públic coneixerà diverses històries, que alhora permetran construir una metàfora de les relacions de la humanitat, en què massa sovint s'imposa el més fort, i no pas aquell qui genera més consens gràcies a les seves qualitats.

El plantejament habitual de l'Orquestra Camerata XXI és el format concert, però en aquest espectacle s'aposta per un treball d'escena en què tothom pot ser músic o intèrpret, i la formació en conjunt ofereix un espectacle festiu, amb dosis altes d'humor.

L'Orquestra Simfònica Camerata XXI, formació resident al Teatre Bartrina de Reus, va ser fundada l'any 2003. Des d'aleshores han col·laborat amb orquestres, directors i solistes de reconegut prestigi internacional, guanyant-se ràpidament el reconeixement i l'estima del públic.

El juny del 2009 l'orquestra va realitzar una gira pel Japó, actuant entre d'altres a l'Òpera de Tòquio i a Osaka. Al 2010 participa al Festival Internacional de Música de Toledo, i al 2013 presenta el CD enregistrat a l'Auditori de Vila-seca, amb la participació de la pianista Fuzjko Hemming, amb qui novament feien una gira pel Japó.

Actualment, l'orquestra realitza una temporada estable de concerts a l'Auditori Pau Casals del Vendrell i al Teatre Fortuny de Reus.

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l'aforament ho permet.

CAMERATA XXI, 'El Carnaval més animal'

Lloc: Teatre Àngel Guimerà

Dia: 17/02/18

Hora: 20.30 h

Preu: 15 €

Preu amb descompte: 12 €



©2019 Ajuntament del Vendrell