La primera xerrada del mes de febrer de l’Escola de mares i pares tindrà lloc el proper dimarts dia 13, de les 15.15h a les 16.15 h, a l'escola Teresina Martorell i tindrà com a títol: "Què en fem, dels mocs?". La sessió anirà a càrrec d’Anna Sabrià, del CDIAP Baix Penedès, i estarà centrada en informar sobre la importància d'una bona higiene nasal quotidiana i el coneixement de les peculiaritats del sistema respiratori infantil.E ls objectius de la xerrada seran conèixer què és la fisioteràpia respiratòria, com fer una correcta higiene nasal per tal d'alleugerar els símptomes de les infeccions nasals i reduir l'ús de medicaments, i quins efectes ens aporta una correcta higiene nasal i què ens permet prevenir (infeccions com: rinitis, sinusitis, otitis, bronquitis, etc.).

 

 

El programa de xerrades de l'escola de mares i pares l’organitza la Comissió de Famílies del Pla Educatiu d'Entorn de l'Ajuntament del Vendrell, juntament amb les AMPA dels centres educatius i la col·laboració de les escoles i els instituts, així com de La Ballaruga. Aquest ampli programa de xerrades també és possible gràcies a la participació voluntària d’un grup d’empreses, professionals i organismes que hi col·laboren desinteressadament.

Totes les sessions són obertes a totes les famílies i educadors dels centres escolars de la comarca i no cal inscripció prèvia.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell